Om AdsMakker og vores Ydelser


  • Annoncer kan oprettes på tre sprog: polsk, engelsk og dansk.
  • Rimelige priser, hurtige resultater
  • Perfekt til virksomheder med små budgetter
  • Annoncer fra danske virksomheder i Polen
  • Min løn afhænger ikke af virksomhedens annoncebudget. Den er resultatet af vores aftale.

Jeg er freelancer og som AdsMakker arbejder jeg sammen med en gruppe specialister inden for forskellige IT-områder.  Mit fokus ligger på annoncering online mellem det polske og danske marked. Geografi er dog ikke en begrænsning. AdsMakker kan lave kampagner målrettet andre geografiske områder.  AdsMakker-tilbuddet henvender sig hovedsageligt til små virksomheder, også selvstændige, som ønsker at optræde på internettet på begge sider af Østersøen.  Jeg tilbyder rimelige priser og effektiv annoncering. AdsMakker er selv skabt ud fra en passion for ord, sprog og behovet for at nå målbare mål.  Alt dette kan gøres med Google Ads eller SEO i forhold til indholdsoptimering.

Jeg støtter denne passion med min erhvervserfaring og viden. Det, der er vigtigt for mig, er den håndgribelige effekt af kampagnen. Denne effekt kan være noget som at øge et tal besøgende på webstedet, online salgssucces, kontakt fra en potentiel kunde eller blot din virksomhed, der går online.

Dine mål kan være anderledes, men mit mål er ét: dit succes på nettet!

I samarbejde med mig har du fuld sikkerhedsgaranti. Alle betalinger bekræftes af et finansielt dokument og betales ved afslutning af aktiviteterne.

Budget for kampagner etableret før start af aktiviteter. Du har overblik over kampagnerne på alle stadier af deres drift, tøv ikke med at kontakte mig. Jeg svarer gerne på alle dine spørgsmål.

Om mig lidt mere privat

Jeg er født i Polen og jeg er Kandidat fra Warszawas Universitet. I 2015 flyttede jeg til Danmark, hvor jeg bor med min danske familie og arbejder. Det var i Danmark, jeg besluttede at ændre min karriere og tage Google Ads op.
Jeg har arbejdet i flere år med Google Ads og kan i dag, med min erfaring og uddannelse, tilbyde at lave effektive kampagner på dansk, polsk og engelsk. Jeg brænder for sproget som sådan, spiller på ord, deres betydning og indflydelse. Derudover er jeg et målrettet menneske, og ikke uden betydning, jeg elsker at analysere.

Hav en fantastisk dag!

Beata Piechocka
info@adsmakker.dk